O víkendu 4. a 5. května se v Bílině konaly tradiční víceboje. Své soutěže absolvovali mladší žáci a všechny starší kategorie. V soutěži starších žákyň se srdnatě se svým prvním sedmibojem a vlastně i prvními závody vůbec potýkala Lucka Brožková. Celkově obsadila 10.místo.

V pětiboji mladších žákyň nastoupilo 40 závodnic a nás reprezentovalo 6 děvčat. Natálie Klepáčová byla 5.. Tereza Hrnčířová 13., Ema Kučerová 14., Lea Krákorová 15., Angelina Kernová 21. a Emma Černá 37.

V soutěži stejně starých chlapců se prezentovalo 41 atletů. Náš oddíl reprezentovali Dan Kačur a Adam Bradáč. Dan obsadil 8.místo a Adam 24.

O týden později si v Bílině dali dostaveníčko i elévové, kdy je čekal čtyřboj. Chlapci měli 60, skok daleký, míček a 800m, děvčata místo 800m běžela 600m.

V soutěži chlapců nastoupilo 35 borců a náš Šimon Kalaš se blýskl celkovým 6.místem. Děvčat se prezentovalo 43 a v této soutěži jsme zažili medailový úspěch zásluhou Báry Fibichové, která získala bronz. Skvěle bojovaly i Sofie Kubcová (7.) a Anna Ščučková (15.)

Všem jmenovaným děkujeme za výbornou reprezentaci oddílu.

Za ASK Lovosice Martin Hrdina