V červnu se nám k naší velké radosti rozjely soutěže, což je velice dobře. Červnová termínovka je sice celkem nahuštěná, ale to zvládneme. Do soutěží družstev jsme přihlásili 5 družstev- 2 družstva mladšího žactva, 2 družstva staršího žactva a poprvé za existenci naší přípravky i družstvo dorostenců. Všechna družstva jsou složena čistě z našich odchovanců, což nás velice těší.

První soutěží družstev bylo utkání staršího žactva a dorostu ve čtvrtek 4.6. v Bílině. Žákyně i žáci shodně skončili na 5.místě, s čímž jsme celkem spokojeni. Ještě větší radost nám udělali dorostenci, kteří obsadili 3.místo, v těsném závěsu za bílínskými atlety.

1.kolo už mají za sebou i družstva mladšího žactva. To se konalo v úterý 9.června v Ústí nad Labem. Kluci i holky nám dělali radost

a po výborných výkonech skončili na 3.místě a to ještě shodně a smolně o jediný bod za soupeři! Soutěž bude celkem vyrovnaná, do finále v září postupují první tři týmy. Snad se to podaří oběma celkům. 

Ve čtvrtek 11. se do Ústí dostavili na 2.kolo opět žáci a dorost. Všechna naše družstva zopakovala svá umístění z úvodního kola.

3.kolo je čeká až po prázdnínách 12.září v Děčíně. 

Mladší žactvo se ještě utká v úterý 23.6. na domácí půdě v Lovosicích. Už se moc těšíme.

Děkujeme všem za výbornou reprezentaci klubu a naší přípravky. Veškeré výsledky jsou k nalezení na webu www.atletika.cz

Za ASK Lovosice Martin Hrdina