V sobotu 20. června jsme se vydali do Meziboří na přebory ve víceboji elévů a mladšího žactva. Báli jsme se předpovědi, ale počasí bylo nakonec celkem příznivé, nepršelo, jen byla celkem zima a foukal vítr. Elévové měli v programu čtyřboj - 60m, skok daleký, hod míčkem a 600m. Mladší žactvo se utkalo v pětiboji - 60m, skok daleký, hod míčkem, 60m překážek a 800m.

Náš oddíl reprezentovali 2 mladší žáci, 1 mladší žákyně a 3 elévky. Zejména elévky jely sbírat závodní zkušenosti a jednalo se i o jedny z prvních závodů vůbec. Holky bojovaly statečně a Anička Ščučková skončila na 7.místě, Victoria Slabá na 24. a Ilona Muzičková na místě 36. 

Barbora Fibichová nastoupila do svého prvního pětiboje a rovněž si v početném poli soupeřek nevedla špatně. Na to, že je mladší žákyní teprve prvním rokem to bylo skvělé a obsadila 6. místo.

Jan Soukup a Dan Kačur rovněž bojovali jako lvi a bylo se na co dívat. Honza uzavíral celkově první desítku a Dan dokázal celou soutěž dokonce vyhrát a stal se krajským přeborníkem! Gratulujeme moc! 

Děkujeme všem za skvělou reprezentaci oddílu.

Za ASK Lovosice Martin Hrdina