V neděli 21.června se v Děčíně konaly krajské přebory jednotlivců staršího žactva a dorostu. I my jsme do soutěže vyslali naše želízka a rozhodně jsme se neztratili. Z přeborů jsme odvezli několik cenných kovů všech barev a bohužel i pár umístění hned pod stupni vítězů.

Zlato vybojovala Zuzka Kožnarová na 1500m, Adéla Markvartová na 200m překážek a Jirka Paul v hodu kladivem. Na stříbrný stupínek za své výkony vastoupala Viki Klepetková a to hned dvakrát - skok vysoký a trojskok, Honza Hrabálek ve skoku dalekém a Aneta Smržová v hodu oštěpem. Bronz pobrala Jolana Smržová na 100m překážek, Jirka Paul ve vrhu koulí a Viki Šimonová v hodu oštěpem.

Smůlu v podobě brambory měl hned dvakrát Michael Hoftych - v běhu na 100m a ve výšce, 4. byl i Matěj Prchlík v dálce, Natka Klepáčo na 300m, Honza Hrabálek v oštěpu a Tereza Ungerová na 100m překážek. I ostatní naší atleti byli vidět a zaslouží si pochvalu. Veškeré výsledky najdete jako obvykle na centrálním webu ČASVšem jmenovaným i nejmenovaným děkujeme za vzornou reprezentaci našeho oddílu.

Z ASK Lovosice Martin Hrdina